Terče a terčovnice

Terče a terčovnice patří k nezbytnému lukostřeleckému vybavení. Terče slouží pro míření na cíl a k možnému vyhodnocení zásahu a terčovnice pro plynulé zastavení letu šípu bez jeho poškození s možností relativně snadného vytažení. Nabízíme celou řadu terčovnic a terčů pro všechny druhy lukostřeleckých aktivit a to včetně terčovnic pro kuše a kladkové luky. Pro zvýšení bezpečnosti a zamezení ztrát šípů nabízíme také celou řadu záchytných sítí.

Terče FITA a 2D (48)

Papírové záměrné terče různých velikostí, které se používají pro dráhovou lukostřelbu FITA (žlutá-červená-modrá-černá-bílá), pro terénní lukostřelbu FITA Field (žlutá-černá) a 2D střelbu (obrázky lovné zvěře). Pro delší životnost jsou terče vyrobeny ze speciálního papíru s vlákny.

Terčovnice 3D (100)

Terčovnice (54)

Pro udržení dobré životnosti šípů je nutné, aby byl šíp plynule zastaven materiálem, který jej nepoškodí. Proto se používají tzv. terčovnice, které jsou vyrobeny z různých materiálů. Z lisované slámy, z hobry, z vlnité lepenky nebo z polyetylenu. Největší životnost mají terčovnice skládané z pruhů Polimixu staženého v rámu. Po prostřílení střední části se rám povolí a vymění se 2 – 3 rozstřílené pruhy. Zdravé zbytky se mohou vyřezat a složit z nich pro příště zase další pruh terčovnice. Terčovnice o malé hloubce jsou vhodné jen pro slabé cvičné luky. Jsou také speciální terčovnice pro kuše a kladkové luky, nebo terčovnice vhodné pro nácvik střelby v terénu.

Hledání v kategorii

Cena: -
Stránka:
Na stránce:
Stránka:
 

X

Síla Lb/Kg/N

Lb (#)
Kg
N

Nátah, délka palce "/cm

Palce "
cm
 

Váha gr/g

gr
g

Rychlost fps/mps

fps
mps